Meld uw kind aan

Zo eenvoudig is het!

Meld uw kind aan

Wilt u uw kind aanmelden bij basisschool de Sint Andreasschool. Dat vinden wij super natuurlijk! Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Rondleiding?

Heeft u aanvullende vragen of wilt u een afspraak maken voor een rondleiding?
Neem dan contact op met Lieuwke Mulder. Of stuur een mail met uw gegevens en er wordt contact op genomen.

Uw kind aanmelden

Het moment dat uw kind vier wordt is heel bijzonder. Vanaf dat moment mag uw kind naar school. De overstap van veel thuis of bij de opvang, naar hele dagen naar school is zowel voor de ouders als de kinderen heel spannend. We doen ons best om deze stap zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. De praktijk heeft ons geleerd dat de kinderen zich vaak heel snel aanpassen.

Tijdens een gesprek kunt u al uw vragen stellen en de verwachtingen bespreken die u heeft. U wordt geïnformeerd over ons onderwijs, wij laten graag onze school zien. Ook wisselen wij informatie uit over uw kind en de ontwikkeling tot nu toe.

Wanneer u interesse heeft kunt u een formulier invullen met de gegevens van uw zoon/dochter. Uiteindelijk beslist de directeur of inschrijving plaats kan vinden, daarbij spelen de onderwijsbehoeften van uw zoon/dochter een rol. Wanneer dat niet kan zullen wij meekijken naar een school die wel kan voldoen aan de onderwijsbehoeften van uw kind.

Wordt uw kind op onze school ingeschreven, dan voert de directeur of de intern begeleider de gegevens van uw kind in de schooladministratie in. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de groepsleerkracht en/of de intern begeleider. U krijgt alle informatie over de groep en de start van het onderwijs. Er worden afspraken gemaakt om te komen wennen zodat uw zoon/dochter vertrouwd raakt met de groep en de leerkrachten.

Contactgegevens

Sint Andreasschool
Spoorstraat 22
8051 MZ Hattem
T. 038 4442182
E. directie.andreas@catent.nl